Saaren Taika -tuotteet tuovat täsmäapua epäpuhtauksille


Minulla on hyvin rasvoittuva sekaiho ja taipumusta epäpuhtauksiin. Olen aiemmin testannut erilaisia tuotteita laidasta laitaan, selektiivisistä merkeistä markettituotteisiin. Mikään ei oikein ole toiminut, en ole huomannut selkeää vaikutusta tai löytänyt luottotuotteita. Sen takia käytössä onkin ollut vähän mitä sattuu.

Viime joulukuussa ystäväni, jolla on hyvin samankaltainen iho, antoi minun testata omaa Saaren Taika Spot Control tehovoidettaan. Laitoin sitä illalla yhden näpyn päälle ja aamulla se oli poissa. Olin vaan, että wow, onpa hyvää tavaraa!

Tästä innostuneena hankin itsellenikin samaa voidetta ja lisäksi Saaren Taika teepuusaippuaa. Vähän aikaa sitten otin käyttöön myös Aktiivihiili & Savi kasvonaamion. Nyt kun olen löytänyt nämä tuotteet, en aio enää hankkia muita.

Teepuusaippua jättää iholle ihanan puhtaan pinnan, mutta ei kuivata ihoa. Siitä on tullut ehdoton lemppari sekä nestemäisenä, että palasaippuana, enkä voisi kuvitella olevani ilman sitä. Saippua lähtee aina mukaan esimerkiksi yökyläilyille.

Spot Control sen sijaan on todella hyvä täsmähoito epäpuhtauksille, itse käytän sitä esimerkiksi leuan alueelle. Naamio jättää ihohuokoset putipuhtaiksi ja tuo kasvoille todella freesin olon. Kombona nämä tuotteet ovat ratkaisseet hyvin ihohaasteitani.

Haluan pitää mahdollisimman hyvin ihosta huolta, mutta toisaalta arvostan helppoutta, Minusta ei olisi monen putelin toimenpiteisiin joka aamu, joten on hienoa löytää pari hyvää tuotetta, joilla pääsee eteenpäin.

Lisäksi mielestäni on myös hyvä tiedostaa, että tervekin iho vaatii hoitoa. Uskon, että tuotteista on hyötyä myös niille, joilla ei ole iho-ongelmia.

Nyt kun testissä on ollut ihonhoitotuotteita, on herännyt kiinnostus myös esimerkiksi Saaren Taika shampoisiin ja hoitoaineisiin. Olen vakuuttunut siitä, mitä kasvotuotteet ovat saaneet aikaan, joten haluaisin nähdä, miten muut sarjan tuotteet toimivat!

Saaren Taika Teepuusaippua on vegaaninen luomusaippua, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville. Sisältää antiseptistä teepuun eteerinen öljyä, luomu kookosöljyä sekä luomu extra-virgin oliiviöljyä.
Saaren Taika Ecolution Spot Control tehovoide auttaa päihittämään näpyt luonnollisten öljyjen ja hedelmäyhdisteiden avulla. Auttaa ehkäisemään tulehdusta ja vähentää punoitusta ja turvotusta. Voide sisältää mm. tyrni- ja teepuuöljyä.

Aktiivihiili & Savi kasvonaamio tukkeutuneille ihohuokosille on puhdistava ja detox- vaikutteinen naamio, joka sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.Kauneus ja terveys

Aineistojen käyttöoikeus on vain tuottajalla OCMG Nordicilla. Sisältöjen käyttöoikeuksien tiedustelu janika@ocmgnordic.com

Sivuston kuvia tai tekstejä ei saa hyödyntää, jakaa tai kopioida ilman käyttöoikeuksia.