Janne Puhakka nappaa Cornyn smoothien treeneihin mukaan


Janne Puhakka kertoi OCMG:lle uudesta suosikkivälipalastaan.

”Menen usein jo aikaisin aamulla urheilemaan, enkä syö ennen sitä aamupalaa. Sen sijaan juon yleensä aina smoothien. Nyt pääsin testailemaan Cornyn smoothieita.

Koska smoothieita tulee juotua paljon, olen myös testannut vuosien varrella aika monta eri makua. Cornyn mauista löytyi heti pari, jotka nousivat suosikeiksi. Marjainen versio oli sellainen mukavan tuttu ja turvallinen. Yleensä mun smoothieissa onkin aina marjat isossa roolissa. Toinen maku, josta tykkäsin erityisesti, oli kookoksinen. Oon aina pitänyt sellaisesta sopivasta kookoksen sivuvivahteesta. Maku ei saa kuitenkaan dominoida liikaa ja Cornyn smoothiessa tasapaino oli kohdillaan. Tarkistan yleensä välipaloista aina lisätyn sokerin määrän, joten näissä myös sokerittomuus on etu.

Iso plussa näissä on tuotteiden säilyvyys huoneenlämmössä. Smoothiet on käteviä ottaa mukaan vaikka reppuun tai salikassiin, kestävät hyvin, eivätkä mene rikki helposti. Puristettavasta pakkauksesta on myös helppo juoda.

Cornyn smoothiet on välipala, ja siihen juuri oikean kokoisia. Ne sopivat hyvin esimerkiksi tilanteisiin, kun ennen lounasta on lyhyt breikki ja alkaa olla pieni nälkä, tai kevyeksi iltapalaksi. Itselle nämä jäävät kuitenkin varmasti juuri urheilun jälkeiseen käyttöön.”

Corny smoothiet löytyy kaupan lämpimästä mehuhyllystä.
Corny Janne Puhakka smoothie terveellinen välipala
Urheilu

Aineistojen käyttöoikeus on vain tuottajalla OCMG Nordicilla. Sisältöjen käyttöoikeuksien tiedustelu janika@ocmgnordic.com

Sivuston kuvia tai tekstejä ei saa hyödyntää, jakaa tai kopioida ilman käyttöoikeuksia.